Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 03. 2013. 21:15   >>  21:19 1

KOMENTAR NA KOŠTUNICU

Liberalni pokret Srbije: Đukanovićevi navodi tačni

Liberalni pokret Srbije ocijenio je da su tačni navodi crnogorskog premijera Mila Đukanovića o „spregama Vojislava Koštunice i najmračnijih krugova u srbijanskoj politici, vojsci, crkvi i organizovanom kriminalu s nalogodavcima i izvršiocima ubistva premijera Zorana Đinđića“.

Predstavnik LPS-a, Nikola Samardžić, u saopštenju navodi kako je “ubistvo Duška Jovanovića, bio pokušaj istih krugova da kriminalizuju DPS i Đukanovića”.

„Istovremeno su zastupali interese jedine evropske države, doduše i dalje izuzetno omiljene u Srbiji i Crnoj Gori, koja i dalje progoni, hapsi i ubija novinare“, konstatuje Samardžić.

U LPS-u podržavaju dobre namjere u odnosima s Crnom Gorom i premijerom Đukanovićem koje su u nekoliko navrata potvrdili srpski premijer Ivica Dačić i potpredsjednik vlade Aleksandar Vučić.

„Poraz politike Borisa Tadića nije bio samo obračun birača u Srbiji s centralnom ličnošću, korupcije, laži i pljačke, nego i s njegovim lošim namjerama u odnosima s Crnom Gorom. Ideju Borisa Tadića o eventualno nasilnom rušenju institucija u Crnoj Gori, i obračunu s Đukanovićem, danas promovišu isti krugovi u politici, vojsci i organizovanom kriminalu koji stoje iza atentata na premijera Đinđića, i likvidacije njihovog novinara-saradnika Duška Jovanovića“, konstatovao je Samardžič, navodeći da je Miodrag Lekić je samo jedna od njihovih marioneta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније