Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 09. 2014. 08:05 >> 08:28
1

NUHODŽIĆ

O džihadistima na Odboru 29.9.

Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) bavi se crnogorskim državljanima koji za ekstremističke organizacije ratuju u Siriji i Iraku, nezvanično saznaju Dnevne novine. O ovom problemu čelnici ANB-a upoznaće poslanike 29. septembra na sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu.

Predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu iz redova DPS-a Mevludin Nuhodžić kazao je Dnevnim novinama da će se tog dana "na tapetu" naći Izvješaj o radu ANB-a.

U domaćim medijima pojavila se vijest, koju je objavio RSE, da se 30 crnogorskih građana bori na strani ISIL-a u Iraku i Siriji, dok je istvremeno region zapadnog Balkana najveći "izvoznik" ekstremista nakon Jordana, Saudijske Arabije i Tunisa u to bliskoistočno žarište.

No, Ministarstvo vanjskih poslova je juče saopštilo da ne posjeduje podatke koliko crnogorskih državljana trenutno ratuje u Siriji i Iraku, a po svemu sudeći nije poznato ni ima li onih koji učestvuju u ukrajinskom konfliktu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније