Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 09. 2014. 12:54   >>  12:52

DLAKIĆ NAJAVIO

Bošnjački savez formira opštinske odbore

Bošnjački savez Crne Gore, stranka osnovana prije nepunu godinu, najavila je formiranje opštinskih odbora u svim crnogorskim opštinama u kojima žive Bošnjaci.

"Iako nije još uvijek prošla godina dana od formiranja stranke zadovoljni smo razvojem svoje stranačke infrastrukture. U skorom periodu biće formirani odbori u svim crnogorskim opštinama u kojima žive Bošnjaci", saopštio je predsjednik te partije, Senad Dlakić.

On je naveo da su se na taj potez odlučili je žele da ponude rješenja kojim bi unaprijedili položaj Bošnjačkog naroda u Crnoj Gori i istakao da pripremaju nekoliko važnih projekata za čiju realizaciju očekuju i podršku građana.

Dlakić je najavio da će nakon formiranja opštinskih odbora Bošnjački savez CG insistirati da interes bošnjačkog naroda bude ispred ličnih interesa.

"Ne sporeći pravo da je Crna Gora građanska država, naša je obaveza da afirmišemo u punom smislu interes naroda kojem pripadamo i vjerujemo da će nas u tome podržati cjelokupna javnost, a naročito ljudi iz bošnjacke populacije", zaključio je Dlakić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније