Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 09. 2014. 17:23 >> 17:22
1

UPUTIO ČESTITKU

Popović: Rožaje uzor svim opštinama

Rožaje je grad sa najvećim privrednim potencijalima i prirodnim priraštajem u sjevernoj oblasti Crne Gore, sa prosječno najmlađim stanovništvom, a takva politika ovog grada treba da bude uzor svim crnogorskim opštinama, poručio je lider Liberalne partije Andrija Popović.

Popović je danas građanima Rožaja, predsjedniku Opštine Ejupu Nurkoviću, predsjedniku Skupštine opštine Huseinu Kurtagiću i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 30. septembar Dan Opštine Rožaje.

On kaže da je rast prirodnog priraštaja u Rožajama posebno važan u trenutku kada naša država bilježi konstantan pad prirodnog priraštaja, a sve više mladih napušta zemlju čije stanovništvo je sve starije.

"Mladost koju ima Rožaje mora biti temelj multikulturalnosti i tolerancije koju nosi ovaj grad. Rožaje je u najtežim vremenima novije istorije pokazalo da umije da baštini liberalne i slobodarske ideje i bilo je temelj i hrabri nosilac moderne i suverene Crne Gore krajem prošlog i početkom ovog vijeka", navodi Popović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније