Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 10. 2014. 08:35   >>  08:33 1

OO DPS ULCINJ

Opstali i Nrekić i Vlahović

U Opštinskom odboru DPS Ulcinj nije došlo ni do kakvih promjena, iako su smjene predsjednika Ljora Nrekića i koordinatorke za Ulcinj Sanje Vlahović danima najavljivane u medijima.

Na sjednicama Izvršnog odbora i Opštinskog odbora DPS data im je puna podrška, što je Dnevnim novinama potvrdio i politički direktor DPS-a Tarzan Milošević, koji je prisustvovao sjednici.

Kako je saopšteno nakon sjednice članovima Izvršnog odbora stranke, rukovodstvu Opštinskog odbora i koordinatorima ispred predsjedništva data je jednoglasna puna podrška.

Na sjednicama je bilo riječi i o tačkama usvojenim na zasijedanjima koja su održana 16. i 17. septembra, o ekonomskoj politici grada, lokalnim izborima, ali i tekućim pitanjima.

Ono što je trebalo biti lajt motiv sjednice – ostavke ministarke Vlahović i šefa DPS-a u Ulcinju Ljora Nrekića koje je tražilo 60 članova te partije, nije ni razmatranoa a kako se zaključuje iz saopštenja njima je data puna podrška partije da nastave sa radom. Tako će biti maker do kongresa partije, kada bi ovo pitanje opet trebalo da bude pokrenuto.

Kako saznaju DN, sjedica je održana u “konstruktivnom” duhu. Nrekić je u jednom momentu pitao prosutne “protivnike” ko bi ga zamijenio i ko želi da zauzme njegovu fotelju, ali kandidata nije bilo, pa je sjednica nastavljena.

Nrekić je prije sjednice novinaru DN kazao da o njegovoj smjeni neće biti ni riječi. “Nijesu nezadovoljni, nego ne znaju što im je”, kazao je Nrekić odgovarajući na pitanje zašto su pojedini članovi protiv njega.

Te članovi, koje predvodiMuhamed Spuž, smatraju das u Ljor Nrekić Sanja Vlahović i drugi koordinator za Ulcinj u ime vrha strankeGoran Jevrić, odgovorni što je veliki broj članova nezaposlen i u nezavidnom materijalnom položaju. Terete ih i zato što DPS nije dio lokalne vlasti, iako je na izborima u januaru ove godine osvojio najviše odborničkih mandata.

“Treba butu umjetnik pa baciti pod noge sav rad, trud, zalaganje na stotine članova i simpatizera koji su danonoćno radili tri mjeseca dok su oni zavaljeni u udobnim foteljama i kancelarijama, gledai kako se odvija rad na terenu”, napisali su nedavno u pismu predsjedniku stranke Milu Đukanoviću nezadovoljni članovi ulcinjskog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније