Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 03. 2013. 07:55   >>  21:05 10

REAGOVANJE

Milošević: Moraju se poštovati Ustav i državni simboli

Politički direktor DPS-a Tarzan Milošević kazao je u izjavi za Dan da se moraju poštovati državni simboli i ono što je Ustavom definisano.

Milošević je reagovao na izjavu poslanika Socijaldemokratske partije Džavida Šabovića koji je kazao da sa crnogorske zastave bi trebalo ukloniti hrišćanska obilježja kako bi je svi građani doživljavali kao svoju.

"O nečijim željama i ambicijama koje su suprotne onome što je Ustav propisao može se raspravljati samo u parlamentu. Priča o izmjeni državnih simbola nema nikakvog utmeljenja", rekao je Milošević.

Podsjetio je da se državni simboli mogu mijenjati samo dvotrećinskom većinom u parlamentu a potom i na referendumu.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније