Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 02. 2013. 14:19   >>  14:21

OPOZICIONO PREPUCAVANJE

Pavlović: SNP radi u korist Vujanovića

Rukovodstvo Socijalističke narodne partije pokreće svađe unutar opozicije i to je najgora uvertira u kampanju pred lokalne i predsjedničke izbore, ocijenio je poslanik Demokratskog fronta Koča Pavlović.

„To što radi lider SNP-a Srđan Milić i njegov tim, direktna je podrška Demokratskoj partiji socijalista pred lokalne izbore u Nikšiću i Andrijevici i još direktnija podrška Filipu Vujanoviću pred predsjedničke izbore. SNP  mora da prestane sa takvom dvoličnom politikom”, rekao je Pavlović.

„SNP se zalaže za jedinstvo opozicije, a sve čini da ga onemogući. Podržavaju Miodraga Lekića, a u Državnoj izbornoj komisiji i u javnosti rade u korist Vujanovića”, dodao je Pavlović.

Predstojeći izbori su, kako kaže, šansa Miliću i njegovom timu da se iskupe za prethodni izborni poraz.

„Podrška glasača SNP-a Lekiću potpuno je prirodna i očekivana i bez nje pobjeda je teško ostvariva“, zaključio je Pavlović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније