Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 10. 2014. 17:57 >> 17:54

OTIŠAO I TREĆI ODBORNIK

Raspala se Pozitivna u Budvi

Budvanski odbor Pozitivne Crne Gore, koji je nekada imao četiri odbornika u Skupštini opštine Budva, ostao je bez članstva, nakon što je donijeta odluka da svi članovi Inicijativog odbora napuštaju tu partiju, saopštio je sada već nekadašnji odbornik Pozitivne u budvanskoj Skupštini Radosav Tomović.

„Sa današnjim danom, svi članovi Inicijativnog odbora u Budvi prestaju biti članovi Pozitivne. Na satanku proširenog sastava Inicijatovnog odbora, dovoreno je da se u narednom periodu djeluje u svojstvu grupe građana, kao i da odbornik Radosav Tomović u Skupštini opštine Budva zastupa pomenutu grupu građana, koja je do sada činila  Inicijativni odbor. Ovim saopštenjem nikoga ne osuđujemo niti aboliramo”, kazao je on.

Odlaskom Tomovića, u Skupštini opštine Budva Pozitivna nema više svog predstavnika, jer su je prethodno napustila tri odbornika, prenose CdM. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније