Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 10. 2014. 08:02 >> 11:02
8

ABAZOVIĆ I BOJANIĆ

Traže Lekiću poslanika za klub

Bivši poslanici Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić i Dritan Abazović razgovarali su sa liderom Demokratskog fronta Miodragom Lekićem o formiranju poslaničkog kluba u kojem bi bio jedan od predstavnika Fronta, saznaju "Vijesti".

Podršku iz Fronta Bojanić i Abazović tražili su kako bi, nakon isključenja iz Pozitivne, mogli da formiraju poslanički klub, ali im Lekić nije mogao odmah garantovati podršku.

Prema izvorima iz DF i izvorima iz kruga bivših poslanika Pozitivne, Lekić im je kazao da će o tome povesti konsultacije u Frontu i da će to pitanje razmotriti na najozbiljniji način.

Bojanić je ranije kazao da postoji mogućnost da sa Abazovićem i još j denim poslanikom iz opozicije formira poslanički klub, nakon čega je bivši poslanik Pozitivne Zoran Miljanić poručio da na njega ne računaju. Miljanić je nakon isključenja iz Pozitivne prešao kod Lekića.

Sagovornici "Vijesti" tvrde da bivši poslanici Pozitivne na formiranju kluba insistiraju zbog tehničkih razloga, jer bi na taj način obezbijedili prostorije u parlamentu, sekretara kluba, predstavnika na Kolegijumu predsjednika Skupštine i mogućnost da postavljaju pitanja na premijerskom satu i skupštinskim diskusijama.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније