Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 10. 2014. 08:41 >> 08:40
7

KAPMANJA ZA PREDSJEDNIKA

Bečić: Napadaju me jer govorim istinu

Socijalistička narodna partija Podgorica, objavila je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu plakat, kojim je nosilac liste te partije Aleksa Bečić krenuo u kampanju za izbor predsjednika stranke na predstojećem Kongresu.

U plakatu se Bečić otvoreno obraća svojim protivkandiatima, i navodi razloge zašto baš on treba da bude izabran na tu funkciju, prenosi portal Analitika.

Osim parole "Mladost, mudrost, hrabrost" koju je SNP i Bečić kao nosilac liste koristio u kampanji za lokalne izborne u Podgorici, na plakatu stoji pitanje "Zašto me napadaju", ispod kojeg su navedeni razlozi navodnih napada.

Bečić je poručio svojim oponentima za izbor na mjesto predsjednika stranke da se nalazi na meti napada jer mu je „država na prvom mjestu“, jer „govori istinu“, zato „što želi da zaustavi neodgovornu politiku“ i da „promjeni ono što se godinama ne mjenja“.

On takođe ističe da su njegovi oponenti „pokušali i da nijesu uspjeli“, da „ima viziju kojoj je došlo vrijeme“ i da se ne plaši i ne pristaje na ucjene.

"Zašto me napadaju? Zato što su mi čovjek i država na prvom mjestu; Zato što sam odlučan u tome da građanima kažem istinu; Zato što želim da zaustavim neodgovornu politiku; Zato što na ucjene i ultimatume ne pristajem; Zato što hoću da promjenim ono što se godinama ne mjenja; Zato što mirim a ne dijelim; Zato što su pokušali a nijesu uspjeli; Zato što imam viziju kojoj je došlo vrijeme; Zato što ih se ne plašimo; Zato što znam kako da pobijedimo", stoji na plakatu kojim je Bečić krenuo u kampanju za predsjednika stranke.

Sjednica Glavnog odbora na kojom bi trebalo da bude utvrđena konačna lista kandidata za predsjednika SNP-a trebala bi da bude održana najkasnije do 18. novembra. Prije toga svi nominovani treba da se izjasne da li prihvataju kandidaturu.

Za sada je izvjesno da će se za mjesto predsjednika SNP-a pored Bečića kandidovati i aktuleni predsjednik stranke Srđan Milić kao i šef poslaničkog kluba SNP-a Aleksandar Damjanović.

Kongres na kojem će se birati novo stranačko rukovodstvo zakazan je za 23. novembar.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније