Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

31. 10. 2014. 17:21 >> 17:21
1

DPS ROŽAJE

Nova vlast da završi pokrenute projekte

Opštinski i mjesni odbori Demokartske partije socijalista u Rožajama jedinstveni su u odluci da, kao opoziciona partija, imaju aktivan doprinos u daljem razvoju grada, saopšteno je iz te partije. Pozivaju novu vlast u Rožajama da se posveti završetku projekata za koje je već obezbijeđena dokumentacija.

"Na sjednici Opštinskog odbora DPS Rožaje, održanoj danas u prisustvu političkog direktora DPS Crne Gore Tarazana Miloševića, razgovarano je o društveno- političkim aktuelnostima u Rožajama i Crnoj Gori i ulozi opštinskog odbora u daljem razvoju rožajske opstine. ", saopšteno je iz OO DPS Rožaje.

Kako se navodi, na sjednici je konstatovano da je predhodna lokalna vlast obavila veoma značajan i uspješan posao u procesu razvoja Rožaja i stvorila kvalitetne pretpostavke za dalje unapređenje kvaliteta života u našoj opštini.

"S tim u vezi, Opštinski odbor je pozvao novo gradsko rukovodstvo da se, umjesto zapošljavanju svojih partijskih pristalica, posvete dovršetku projekata koji će doprinijeti infrastrukturnom i ekonomskom napretku Rožaja, za koji je prethodna vlast, koju je činila naša partija, pripremila kompletnu dokumentaciju", ističe se u saopštenju.

Takođe, na sastanku je potencirano da se insistira na striktnom poštovanju zakona i kada su u pitanju otpuštanja mimo pravila bivših radnika lokalne samouprave, kojoj god partiji pripadali.

Problemi u Islamskoj zajednici utiču na sve građane

Iz rožajskog DPS su kazali da se problemi u Islamskoj zajednici reflektuju na gotovo sve građane te opštine i šire.

"Opštinski odbor je, poštujući autonomiju vjerskih zajednica, naglasio potrebu jednistva Islamske zajednice u Crnoj Gori, konstatujući da naše partijske aktivnosti na bilo koji način nijesu uticale na kreiranje lošeg stanja u toj zajednici, već je odgovornost upravo kod njih", saopšteno je.

Dodaje se da DPS i njen odbor u Rožajama snažno podržavaju građanski koncept našeg društva, "vjerujući da će se problemi u IZ mudrošću i strpljenjem riješiti u korist njenih vjernika i društva u cjelini".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније