Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 03. 2013. 09:54   >>  09:54

SO NIKŠIĆ

Nikčević: Bojkotuju, zbog predsjedničkih izbora

Nosilac izborne liste koalicije za Evropski Nikšić, Radivoje Nikčević, ocijenio je da opozicija, zbog predsjedničkih izbora, bojkotuje današnju konstitutivnu sjednicu Skupštine opštine Nikšić.

,,Mislim da je sve to usmjereno ka dobijanju što više glasova na predsjedničkim izborima. Vjerujem da će se nakon 7. aprila svi vratiti u parlament i nastaviti da obavljaju tu svoju funkciju prije svega zbog interesa građana koji su im dali glas'', ocijenio je Nikčević za Antenu M.

U DPS-u nijesu htjeli da otkriju da li će Sonja Nikčević, ili neko drugi biti predsjednica Skupštine Opštine Nikšić. 

Opozicija je ranije najavila da neće prisustvovati današnjoj sjednici.

’’Demokratski front neće prisustvovati sjednici, jer je rezultat postignut i političkom korupcijom i krađom koja se odnosi na kompletan izborni proces, uključujući i manipulacije sa biračkim spiskovima. Što se tiče ostalih sjednica vidjećemo, donijećemo političku odluku zajedno sa ostalim opozicionim partijama“, kazao je za Antenu M odbornik DF-a Veljko Vasiljević.

Sjednici neće prisustvovati ni odbornici SNP-a, a odbornici Pozitivne su najavili da će se pojaviti da kažu da su saglasni sa ostatkom opozicije, nakon čega će napustiti sjednicu. 

Na ponovljenim izborima 9 marta, od 41 mjesta u lokalnoj skupštini, 23 pripala su koaliciji Za evropski Nikšić-Milo Đukanović, 13 Demokratskom frontu, 3 Socijalističkoj partiji i 2 Pozitivnoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније