Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 03. 2013. 20:25 >> 20:25

OPROŠTAJ

Barbanti: CG prostor gdje treba ulagati

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem Vujica Lazović, primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Italije Serđa Barbantija.

Barbanti je naglasio da je tokom mandata uvijek imao odličan prijem na svim nivoima što ga je u značajnom ohrabrilo i olakšalo posao. On je izrazio uvjerenje da će projekti italijanskih kompanija u Crnoj Gori, uprkos određenim poteškoćama biti signal svim stranim investitorima da je Crna Gora prostor gdje treba ulagati.

Potpredsjednik Lazović se zahvalio Barbantiju na izuzetnom ličnom doprinosu na unapređenju odnosa Crne Gore i Italije, On mu je čestitao na činjenici da je nekoliko velikih projekata otpočelo u njegovom mandatu, poput projekta sa Ternom i kompanijom A2A. Sagovornici su izrazili očekivanje da će pitanje KAP-a koje opterećuje uspjeh drugih projekata uskoro biti riješeno.

Potpredsjednik Lazović je iznio čvrsto uvjerenje da će odnosi dvije zemlje na polju ekonomske saradnje u budućnosti jačati kroz realizaciju novih projekata naročito u oblasti izgradnje energetskih kapaciteta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније