Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 11. 2014. 19:09 >> 20:13
41

ZAVRŠEN KONGRES

Milić izabran za predsjednika SNP-a

Srđan Milić je novi-stari predsjednik SNP-a, saznaje Televizija Crne Gore. On je u trci za prvog čovjeka stranke pobijedio dva protivkandidata Aleksandra Damjanovića i Aleksu Bečića.

Od 526 delegata SNP-a, glasalo je njih 494. Srđan Milić je osvojio 273 glasa, 141 delegat je glasao za Aleksu Bečića, dok je najmanju podršku dobio Aleksandar Damjanović s osvojenih 80 glasova.

Podsjetimo, Milić je danas, otvarajući Sedmi kongres SNP-a, rekao da nema usjeha Socijalističke narodne partije bez uspjeha Crne Gore, niti stabilne i prospertitetne Crne Gore bez SNP-a.

"SNP je uvijek znala koje joj je mjesto u Crnoj Gori, gdje pripada i čemu teži", kazao je Milić u Beranama. On je predsjednik SNP-a od 2006., a tu funkciju će obavljati i naredne četiri godine.

 

Пратите нас на

Коментари41

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније