Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 11. 2014. 13:36 >> 15:46
1

DPS - SDP

Lazović: Potpis na aneks naredne sedmice

Sa koalicionim partnerom usaglasili smo većinu ekonomskih i političkih pitanja, kazao je potpredsjednik Socijaldemokratske partije Vujica Lazović koji očekuje da će potpisi na aneks sporazuma biti stavljeni naredne sedmice.

"Mi smo značajan dio koalicionog sporazuma usaglasili. Ostalo je nekoliko otvorenih pitanja, a ta pitanja ćemo vjerovatno razjašnjavati i nakon potpisivanja, jer smo ih ostavili kao pitanja o kojima bi trebalo povesti principjelnu raspravu i kao nešto što će predstavljati mjesto ukrštanja politika koalicionih partnera u narednom periodu", kazao je Lazović.

Kako prenosi Antena M, upitan o potencijalnom novom sporazumu Elektroprivrede sa A2A, Lazović je kazao da su razgovori na tu temu u toku. Najavljuje i dolazak visokih predstavnika italijanske kompanije u ponedjeljak ili utorak u Crnu Goru, sa kojima će razgovarati o biznis planu i investicionom programu sporazuma.

"Ono što je u prvom planu, kada je posrijedi novi ugovor Vlade sa A2A, jesu razvojni projekti, tačnije drugi blok TE Pljevlja. A ukoliko se ne usagalasimo oko izgradnje drugog bloka, onda sigurno novi ugovor sa njima nećemo potpisivati", kazao je potpredsjednik Vlade.

Lazović je kazao i da će u narednih dva mjeseca razmatrati ugovor o prodaji Kraljičine plaže i aneks ugovora u vezi sa Svetim Stefanom. Poručuje da se tim sporazumima možda i može pristupiti na drugi način, ali sudeći po trenutnoj situaciji, potpredsjednik SDP-a kaže da u vezi sa tim nije optimista.

 

 

Kristina Pavićević, TVCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније