Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 11. 2014. 17:50 >> 17:50
2

HERCEG NOVI

Predstavljena izborna lista DPS-a

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista u Herceg Novom je danas predstavio izbornu listu „Da pobijedi Herceg Novi – Milo Đukanović" za predstojeće vanredne lokalne izbore, koji će se održati 14. decembra, čime je ozvaničio početak predizborne kampanje.

Nosilac liste, privrednik Slobodan Radović Krušo, izrazio je zadovoljstvo što prevodi, kako smatra, pobjednički tim.

„Kandidati na našoj listi čine spoj mladosti, znanja i iskustva. Spremni smo da zaustavimo propadanje Herceg Novog i spremni za sva iskušenja, da povedemo Herceg Novi putem prosperiteta i ekonomskog razvoja za dobro svih građana, bez obzira kojoj političkoj partiji pripadaju. Mi ćemo 14. decembra na izborima sigurno pobijediti", kazao je on.

I predsjednik OO DPS-a, Zoran Bošnjak, kazao je da mu je čast i zadovoljstvo da predstavi izbornu listu.

„Ova lista je građanska, spremna i sposobna da preuzme odgovornost na realizaciji našeg izbornog programa kako bismo krenuli u oporavak posrnulog Herceg Novog. Nanjoj imamo u odnosu na prošle izbore prije dvije godine 17 novih kandidata. Na listi je 13 dama i, što me posebno raduje, 13 kandidata mlađih od 30 godina, što pokazuje vitalnost naše partije", rekao je on.

Gostima na predstavljanju liste su se obratili i mladi članovi, kandidati za odbornike Tamara Vukašinović i Boris Vuković, koji su poručili da će " zajedno, uz iskusnije i mudrije partijske prijatelje dati sve od sebe da Herceg Novi konačno krene naprijed".

Kako je saopšteno iz DPS-a tokom naredne tri sedmice, kandidati za odbornike i aktivisti te partije će kroz različite aktivnosti i u direktnim razgovorima sa građanima Herceg Novog predstaviti sve detalje i prednosti izbornog programa DPS, "čiji je osnovni cilj oporavak grada i povećanje kvaliteta života u ovoj opštini".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније