Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 11. 2014. 19:54 >> 19:56

GO DPS-A

Nastaviti sa dinamičnim reformama

Crna Gora mora da nastavi sa dinamičnim reformama čitavog sistema, kako bi se odgovornije, profesionalnije i efikasnije odgovorilo na sve pravne, bezbjednosne, ekonomske i političke izazove, ocijenjeno je na sjednici Glavni odbor Demokratske partije socijalista.

Glavni odbor Demokratske partije socijalista Crne Gore na današnjoj dvanaestoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, usvojio je zaključke sa Pete sjednice Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa DPS, koja je održana 18. oktobra 2014. godine, sa temom „Kontinuitet reformi za dalji napredak Crne Gore“.

"Glavni odbor je potvrdio zaključke i još jednom istakao važnost dinamičnog nastavka reformi čitavog sistema, kako bi se odgovornije, profesionalnije i efikasnije odgovorilo na sve pravne, bezbjednosne, ekonomske i političke izazove čijim se savladavanjem nadoknađuje propušteno u viševjekovnom i višedecenijskom zaostajanju ne samo Crne Gore, već čitavog područja Balkana", saopšteno je iz DPS-a.

Na sjednici Glavnog odbora  je razmatrano formiranje vlasti u crnogorskim opštinama u kojima su održani izbori 25. maja i konstatovano je da su, nakon pobjede i potvrde političke dominacije DPS u većini opština, preduzeti svi neophodni koraci kako bi lokalne vlasti bile formirane na najkvalitetniji način.

"Glavni odbor je takođe izrazio uvjerenje da će nove lokalne vlasti, u onim opštinama u kojima ih je formirala DPS sa koalicionim partnerima, odgovorno i profesionalno raditi na punoj realizaciji zacrtanih programa, prije svega u interesu građana i u cilju povećanja kvaliteta života", saopšteno je iz DPS-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније