Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 11. 2014. 15:23 >> 20:16
2

PREMIJER O MINISTRIMA

Prvo prioriteti, pa personalna rješenja

Predsjednik Vlade Milo Đukanović poručio je da ima spremna rješenja za svaki resor, ali i da je važno voditi dijalog o tome šta će biti radni prioriteti.

"Ja bih svakog dana mogao da izađem sa imenima, ali prvo treba voditi digalog oko toga šta će biti prioriteti, pa da onda biramo personalna rješenja”, kazao je Đukanović novinarima u Skupštini nakon premijerskog sata, odogovarajući na pitanje kada će biti popunjena ministarska mjesta u Vladi.

U Vladi trenutno tri resora nemaju ministra, i to ministarstva kulture, prosvjete i zdravlja. Đukanović je saopštio da DPS, pažljivo radi na aneksu koalicionog ugovora sa Socijaldemokratskom partijom.

''Pokušavamo da sve ono što je nedoumica raspravimo u narednih nekoliko dana i to oblastima turizma, saobraćaja, energetike i regionalnog razvoja, pa da onda to upišemo u aneks sporazuma'', kazao je Đukanović i dodao da vjeruje da neće doći do nekog ozbiljnijeg odlaganja.

Lider DPS-a je rekao da očekuje da aneks sporazuma bude potpisan do kraja godine.

Đukanović je, na novinarsko pitanje kako komentariše sukob na relaciji Univerzitet Crne Gore - Ekonomski fakultet, kazao da smatra da se ne radi o sukobu već o nesporazumu.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније