Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 11. 2014. 21:42 >> 22:37
6

MILIĆ TVRDI

SNP neće u koaliciju sa DPS-om

Predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić poručio je da sa sadašnjim rukovodstvom DPS-a nikad neće razgovarati o formiranju vladajuće koalicije. Milić je odbacio navode Alekse Bečića da su neki centri moći van SNP-a odlučili pobjednika na Kongresu, navodeći da na 494 prisutna delegata i njihov izbor niko spolja nije mogao uticati.

''Treba na neki način definisati strukture vlasti i strukture opozicije, ali sa ovakvim rukovodstvom Demokratske partije socijalista, što se tiče Srđana Milića nikad'', naveo je lider SNP-a, gostujući u emisiji ''U Centar'' Televizije Crne Gore. 

Milić tvrdi da i u Demokratskoj partiji socijalista postoji više osoba sa ambicijama da se kandiduju za predsjednika DPS-a. Milić je, na pitanje koji će mu biti prvi potez, nakon što je ponovo izabran za lidera stranke, rekao da je već urađen u Herceg Novom.

"Koalicija u Novom mora učiniti sve što se očekuje od nas kako bi osvojili apsolutnu većinu na predstojećim izborima. Nema izuzetaka, svi moraju da se posvete svojim obavezama u kampanji", naglasio je Milić.

Na pitanje da li planira da protivkandidate na Kongresu, Aleksandra Damjanovića i Aleksu Bečića uključi u stranačko rukovodstvo, Milić je odgovorio da nema ništa protiv, ali da se tome mora posvetiti posebna pažnja nakon izjava koje su davali Damjanović i Bečić.

"Možete očekivati i podmlađivanje u Klubu poslanika SNP-a, kao i širenje baze", poručio je Milić.

Milić tvrdi da ga je podrška opštinskih odbora obavezala da se ponovo kandiduje za predsjednika SNP-a.

"Bilo bi neozbiljno da sam odbio kandidaturu jer su me predložili svi opštinski odbori. Iako negdje veća, negdje manja - podrška širom Crne Gore je prelomila da se ponovo kandidujem za predsjednika partije", istakao je Milić.

Lider SNP-a je istakao da mu je obaveza da obezbijedi jedinstvo unutar partije i poručio da će se truditi da svojim ponašanjem ne daje alibi nikom da radi protiv te stranke.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније