Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

19. 12. 2014. 08:11 >> 08:07
4

HERCEG NOVI

Krušo: Pregovori samo sa šefovima DPS-a

Nosilac liste udruženja građana Izbor Dušan Radović Krušo poručio je da o eventualnom formiranju vlasti u Herceg Novom neće pregovarati sa lokalnim funkcionerima Demokratske partije socijalista (DPS), već sa liderima stranke.

 

On je kazao da očekuje teške pregovore.

“Osnova za pregovore biće platforma i program Izbora. Nećemo tražiti ništa za sebe, već ćemo se isključivo voditi interesima grada“, kazao je Radović Vijestima.

Odluku šefova opozicionih partija u Novom Obrada Gojkovića iz Socijalističke narodne partije (SNP), Borisa Seferovića Nove srpske demokratije i Milovana Baždara iz Pokreta za promjene da podnesu ostavke, Radović je nazvao „običnom farsom“.

On je istakao da je sa svima daleko od dogovora i kazao da u SNP-u prethodno mora doći do kadrovskih promjena.

Ključ nove vlasti u Herceg Novom drži Izbor koji bi sa devet osvojenih mandata mogao formirati vlast sa osam opozicionih i dva odbornika Novske liste, ili sa DPS-om koja ima 13 odbornika u lokalnom parlamentu.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније