Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 12. 2014. 08:07 >> 09:29
1

MORAMO SE UJEDINITI

Knežević: DNP je za proteste

Demokratska narodna partija (DNP) podržava svaki institucionalni model djelovanja koji može dovesti do demokratskih promjena, uključujući i proteste, izjavio je Danu lider te partije i član predsjedništva Demokratskog fronta Milan Knežević.

"Moje mišljenje dijeli i član predsjedništva DF-a Predrag Bulatović. Protesti kao legitiman vid institucionalne političke borbe za DF ne predstavljaju nikakvu nepoznanicu. O njima se raspravlja kao o jednom od mogućih strateških pravaca DF-a. Izuzev DF-a, u kojem se tema protesta pažljivo analizira, ostali opozicioni subjekti ili nemaju stav o protestu ili ne žele da ga saopšte", naveo je Knežević.

Istakao je da opozicija u narednom periodu mora naći zajednički sadržalac kako bi se ujedinila.

"Da li su to protesti vrijeme će pokazati", kazao je Knežević.

Iz DF-a je ranije najavljeno da će organizovati proteste čiji je cilj formiranje prelazne vlade i održavanje fer i demokratskih izbora.   

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније