Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 01. 2015. 14:11 >> 14:07
10

KONJEVIĆ O SUTORINI

Svi argumenti na našoj strani

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević kazao je danas da će se odazvati pozivu na saslušanje na sjednici Odbora za međunarodne odnose i iseljenike povodom razgraničenja o Sutorini.

 

Odbor je u srijedu odlučio da zbog spora sa Bosnom i Hercegovinom oko Sutorine pozove na saslušanje Konjevića i ministra vanjskih poslova Igora Lukšića.

Konjević je novinarima kazao da još nije dobio zvaničan poziv, ali da je njegova zakonska dužnost da se pojavi na saslušanju što će, kako je rekao, i učiniti.

„Mislim da je važno da poslanici otvore temu i u tom razgovoru dobiju sve podatke koje smo ovih dana kao nadležna ministartsva saopštavali“, rekao je on.

Konjević je ponovio da je razgraničenje za Crnu Goru završena priča, podsjećajući da su države jedna drugu priznale u postojećim granicama. „Sva argumentacija je na crnogorskoj strani“.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније