Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 04. 2013. 11:48   >>  05. 04. 2013. 09:18 15

SDP

VIDEO:Krivokapić - Ko je za himnu, nije za Filipa

Socijaldemokratska partija ne podržava nijednog kandidata na predsjedničkim izborima, ponovio je lider SDP-a Ranko Krivokapić. Ko voli himnu, ne može da glasa za Filipa Vujanovića, ocijenio je Krivokapić.

 

Krivokapić je, nakon sjednice Glavnog odbora, novinarima kazao da će SDP imati svoje predstavnike na svim biračkim mjestima.

,,SDP će, na taj način kao odgovorna partija doprinijeti demokratičnosti procesa.'', rekao je Krivokapić.

Glavni odbor je podržao zaključke Predsjedništva  od 15. februara 2013. da SDP nema kandidata za predsjednika i poziva socijaldemokrate i simpatizere da ne izlaze na predsjedničke izbore ili da učine glasački listić nevažećim.

Krivokapić nije precizirao da li će čestitati Filipu Vujanoviću, ukoliko pobjedi na predsjedničkim izborima.

Smatra da, ukoliko pobjedi Miodrag Lekić to neće destabilizovati državu.

„Ako Filip Vujanović izgubi nije izgubila koalicija. Ukoliko pobijedi Lekić promjena predsjednika države je jedan od vitalnih elemenata demokratije i to neće destabilizovati državu“, kazao je Krivokapić.

 

Izjava Ranka Krivokapića

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније