Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 04. 2013. 21:17 >> 21:21
7

DPS - SDP

Vujanović: Nakon izbora, preispitati koaliciju

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Filip Vujanović kazao je da će, nakon predsjedničkih izbora, predložiti lideru partije Milu Đukanoviću da sa čelnicima Socijaldemokratske partije razgovara o budućnosti koalicije.

Vujanović je, u emisiji “Načisto” na televiziji Vijesti, rekao da je važno da njegova pobjeda na predsjedničkim izborima bude što ubjedljivija, navodeći da se upravo zbog toga SDP bori da apstinencijom umanji taj rezultat.

“Vjerujem da bi neko iz vrha DPS-a i SDP-a trebao da sjedne nakon izbora i popriča o budućnosti koalicije. Ja ću to predložiti predsjedniku DPS-a, a valjda će on to učiniti i da mu ja to ne predložim. Valjda će predsjednik DPS-a pozvati predsjednika SDP-a i reći mu ,,Prođoše izbori a ti si rekao da će Filip izgubiti, a Filip dobio. Što bi?”, kazao je Vujanović.

Vujanović je kazao i da će podržati prijedlog opozicije da krivična djela iz oblasti organizovanog kriminala ne zastarjevaju.

Na pitanje da li će to biti pogubno za njegovu partiju, Vujanović je negativno odgovorio.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније