Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 02. 2015. 18:19 >> 21:28
24

NAPUŠTA SNP

Bečić: Miliću i Jonici ništa ne vjerujem

Funkcioner SNP-a i nosilac liste na majskim izborima u Podgorici Aleksa Bečić nakon sjednice Glavnog odbora saopštio je da napušta tu partiju.

Bečić je nakon sjednice GO SNP-a kazao novinarima da će podnijeti ostavku na sve funkcije u SNP-u, napustiće kaže i odborničko mjesto u lokalnom Parlamentu. Bečić kaže i da je na sjednici GO glasao protiv svih prijedloga lidera partije Srđana Milića.

"Očito da je nekome i danas i na Kongresu cilj bio da odnese pobjedu u vidu brojki zaboravljajući da vrijeme pokaže da se neke pobjede tako brzo ispostave kao Pirove. Saopštio sam nakon Kongresa da neću prihvatiti nikakvu funkciju od Srđana Milića, jer ja u politici nisam zbog interesa. Kako da sarađujem sa Snežanom Jonicom, Srđanom Milićem i nekim pojedinicima kojim apsolutno ništa ne vjerujem", kazao je Bečić novinarima nakon sjednice GO SNP.

Predsjednik SNP-a Srđan Milić saopštio je nakon sjednice da je spreman da se odlučuje i o njegovoj ostavci, ali kako kaže niko to pitanje nije stavio na dnevni red.

"Ono što sam obećao to ću i da radim. Na sjednici GO nije bilo nijedne riječi o podnošenju ostavke. To je za mene novost", saopštio je Milić nakon sjednice.

Prethodno je Socijalistička narodna partija Crne Gore na sjednici Glavnog odbora izabrala Danijelu Pavićević iz Podgorice, Vladimira Samardžića iz Tivta i Veselina Bakića iz  Andrijevice za potpredsjednike stranke. 

Za nove potpredsjednike SNP-a glasala su 83 člana Glavnog odbora, dok je njih 64 bilo uzdržano ili protiv.  Na sjednici GO izabran je i Izvršni odbor SNP-a.

Ostala dva potpredsjednika biće izabrana na sjednici Izvršnog odbora stranke, koja će biti održana za desetak dana.

Sjednica Glavnog odbora SNP-a je završena oko 18.30 časova, a trajala je skoro sedam sati.

Ivana Šebek, TVCG

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније