Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

13. 02. 2015. 15:22 >> 15:17
1

NIKŠIĆKI SNP

Golubović: Nijesu mi nudili funkciju

Bivši predsjednik nikšićkog Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Svetozar Golubović negirao je medijske navode da mu je nuđena bilo koja funkcija u toj stranci, pa i direktora.

Golubović je kazao iz rukovodstva SNP-a, sa njim nije razgovarano o preuzimanju bilo koje funkcije u SNP-u, ni prije, ni poslije Kongresa.

„Poručujem da moje dugogodišnje iskustvo u SNP-u, u potpunosti stavljam na raspolaganje partiji, ukoliko ocijene da sam potreban“, rekao je Golubović u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

Prema njegovim riječima, izjave pojedinih lokalnih funkcionera SNP-a nijesu dobronamjerne, rasplamsavaju podjele i nanose štetu partiji.

„Kao iskreni član SNP-a, kojem je ideja na prvom mjestu, poručujem da je umjesto ličnih interesa svaki član SNP-a, a posebno funkcioner, obavezan da doprinosi jačanju jedinstva partije i njene uloge i značaja u društvu“, kazao je Golubović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније