Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 02. 2015. 22:34   >>  22:32 4

"LEKIĆ NEZADOVOLJAN"

Danilović: Ako je DF-u kraj, neka i bude

Visoki funkcioner Demokratskog fronta Goran Danilović večeras je ocijenio da tom političkom savezu treba dati još jednu šansu, ili u suprotnom "ako je došao kraj DF-u, neka se to i dogodi".

"Zaslužujemo da pokažemo bolja lica u narednih mjesec dana, ukoliko to ne učinimo "pukla je tikva" svima nama", kazao je potpredsjednik NOVE u emisiji "Načisto" na TV Vijesti.

Danilović je, nakon što je propala ideja opozicije o formiranju prelazne vlade, rekao da je osjetio da je lider DF-a Miodrag Lekić nezadovoljan trenutnim stanjem u Frontu.

"Ne bojim se političkih odluka, ako je došao kraj DF-u, neka se to i dogodi. Saopštićemo javno šta je dovelo do toga, a ja sam spreman da "guram" ono u šta vjerujem makar ostao sam", poručio je Danilović i istakao da zbog odluke da ne podrži ideju opozicije o prelaznoj vladi treba označiti kraj bilo kakve saradnje sa Socijaldemokratskom partijom.

Komentarišući izjavu lidera Socijalističke narodne partije Srđana Milića da inicijative opozicije koje se plasiraju u medijima izgledaju kao "švedski sto", Danilović je naveo da DF ima inflaciju, a lider SNP-a deflaciju ideja.

"Pitam ga javno: Šta treba da se radi? Neka on nas zbuni umjesto "švedskog stola" i ponudi konkretnu ideju", dodao je Danilović.

On je potvrdio da će konstituenti DF-a uskoro krenuti u obilazak terena kako bi se pripremili za ulične proteste.  

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније