Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 02. 2015. 15:42 >> 15:41

GVOZDENOVIĆ U NOVOM

Naredne sedmice razgovori o Igalu

Ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović, boravio je u radnoj posjeti opštini Herceg Novi, a s predsjednkom opštine Nikolom Gojkovićem je razgovarao o pripremama ljetnje turističke sezone.

"Pozitivno su ocjenjene planirane aktivnosti lokalne samouprave i nastojanja da se u relativno kratkom vremenskom period stvore pretpostavke za ostvarivanje što boljih rezultata. Istaknut je značaj podrške Ministarstva održivog razvoja i turizma u realizaciji planiranog, a očekuje se da svoj puni doprinos da i Turistička organizacija Herceg Novog", navodi se u saopštenju Ministarstva.

Gvozdenović i Gojković su razgovarali i o budućnosti Instituta “Dr. Simo Milošević”, a naredne sedmice dogovoreno je i održavanje tematskog sastanka predstavnika Opštine i tenderske komisije za privatizaciju Instituta, tokom kojeg će biti razmotrena sva otvorena pitanja.

U cilju revitalizacije hotelskih kapaciteta u Herceg Novom, dogovoreno je da, u toku sljedećeg mjeseca, posebna radna grupa ponudi prijedloge i konkretna rješenja kako bi se otpočelo sa tim procesom.

Gojković je istakao značaj izgradnje komunalne infrastrukture, naročito kanalizacionog kolektora, što predstavlja kapitalnu investiciju na putu razvoja opštine Herceg Novi. 

"Sagovornici su saglasni da veliki projekti čija je realizacija u toku, kao i oni koji tek treba da se realizuju, predstavljaju perspektivu bržeg  razvoja opštine Herceg Novi, te samim  tim doprinose boljem standardu građana,  a lokalna samouprava će uraditi sve što je u njenoj nadležnosti da se započeti i budući projekti uspješno realizuju", saopšteno je iz Ministarstva.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније