Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 03. 2015. 14:36 >> 14:31
12

KONJEVIĆ ODGOVORIO

Medojević politika - lupetanje po internetu

Ministar unutrašnjih poslova, Raško Konjević, kazao je da se nikada nije distancirao ni od jednog pripadnika crnogorske policije koji svoj posao radi zakonito i profesionalno, a takvih je, kako je naveo, ogromna većina.

 

Konjević je reagujući na izjavu funkcionera Demokratskog fronta Nebojše Medojevića koji je naveo da se ministar unutrašnjih poslova distancirao od svojih ljudi, prebacujući odgovornost za bezbjednosnu situaciju na operativce, kazao da Medojević misli kako će više puta ponovljena laž postati istina.

„Nikada se nijesam niti ću se distancirati ni od jednog pripadnika crnogorske policije koji svoj posao radi zakonito i profesionalno, a takvih je ogromna, ogromna većina. Naprotiv imaće moju punu podršku kao i u prethodne dvije godine, uz moju obavezu kao i Vlade da stvorimo bolje uslove za rad svih pripadnika policije“, navodi se u reagovanju Konjevića.

Pripadnici policije, kako je dodao, rade težak i odgovoran posao zaštite građana i imovine shodno svojim ustavnim i zakonskim ovlašćenjima.

„Kada se policiji nabavlja novih 146 vozila partija Medojevića to oštro kritikuje samo prije koji dan. Kada ove godine budemo obezbjedili nove uniforme, novu tehničku opremu, AFIS sistem, novi sistem za kontrolu komunikacija, savremeni stacionarni sistem za kontrolu saobraćaja, još novih vozila i druge opreme za pripadnike policije, Medojević će sigurno i tome naći zamjerku“, tvrdi Konjević.

Medojević je, dodao je ministar, poznat crnogorskoj javnosti kao kolumnista časopisa kojeg su finansirali razni narkodileri „Zemunskog klana“ za blaćenje srpske i crnogorske vlade i njenih ministara.

„I sada radi isti posao, samo što je ovoga puta zamijenio valutu. Medojević se godinama zalaže za rasformiranje crnogorskih službi bezbjednosti samo zato što nije zadovoljan slikom koju građani Crne Gore imaju o njemu i njegovoj politici“, navodi Konjević.

On je poručio poslaniku Fronta, da treba da dođe na sjednice Odbora za bezbjednost i da raspravlja o važnim temama, „a ne da sa njih bježi.

„Sada se poziva na navodnu izjavu iz neimenovanih izvora u novini za koju on sam tvrdi da je „neprofesionalna“. Medojević naprosto ne govori istinu što se lako može utvrditi preslušavanjem snimka sjednice Odbora za bezbjednost, ali istovremeno pokazuje da je jedina konstantna u Medojevićevom političkom djelovanju političko lupetanje po internetu“, kazao je Konjević. 

Medojević, dodaje on, po ko zna koji put radi ono što najbolje zna – podmeće.

„Sada optužuje ministra, direktora, pomoćnike direktora, šefove organizacionih cjelina i druge pripadnike policije da su korumpirani i da rade za mafiju. Umjesto internet političkog lupetanja neka ponudi bar jedan dokaz na nivou onog kojeg javnost ima da je bio vodeći kolumnista časopisa kojeg je plaćao zemunski klan. I ako ikada organizuje te proteste o kojima svaki dan priča, još jednom će se suočiti šta o njemu misle građani Crne Gore“, zaključio je Konjević.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније