Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 03. 2015. 17:12 >> 17:06
1

VRATITE MANDATE

Odrekli se SNP-a, a nijesu privilegija

Opštinski odbor SNP Andrijevica pozvao je bivše šlanove partije da mandate vrate, a svoju političku borbu nastave putem koji su sami izabrali.

Na sedmoj sjednici OO SNP Andrijevica, uz prisustvo potpresjednika SNP Veselina Bakića i Vlada Samardžića, raspravljalo se o stanju u partiji, neophodnim aktivnostima u cilju unapređenja rada opštinske organizacije i tekućim pitanjima.

Kako se navodi u saopštenju članovi SNP-a Andrijevica u potpunosti su posvećeni poštovanju Statuta, Programa partije, Odluka sedmog Kongresa i borbi za ostvarenje proklamovanih programskih ideja SNP po kojima je, kako dodaju partija, jedinstvena i prepoznatljiva.

“Od bivših članova SNP , koji su se odrekli programa i partije, a nisu privilegija koje su zasluženo uživali svih ovih godina zahvaljujući partiji, a uskladu sa moralnim i duhovnim vrijednostima za koje smo se svi istinski zalagali, tražimo da mandate vrate, a svoju političku borbu nastave putem koji su sami izabrali”, navodi se u saopštenju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније