Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 03. 2015. 15:57 >> 15:52
2

SASTANAK SA AMBASODOROM

Milić: Značajna pomoć Japana

Na sastanku sa ambasadorom Japana u Crnoj Gori Masafumi Kurokijem, predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Srđan Milić istakao je značaj japanske pomoći i donacija tokom prethodne dvije godine.

"Sagovornici su izrazili uvjerenje da će se odlična saradnja Crne Gore i Japana nastaviti i u narednom periodu, a predsjednik Milić se zahvalio japanskoj Vladi na velikom broju odobrenih i uručenih donacija kroz Program projekata za osnovne potrebe stanovništva", saopšteno je oz SNP-a.

Kako se navodi, Milić je posebno istakao značaj japanske pomoći i donacija tokom 2013.i 2014.godine u oblastima zdravstva, kroz projekte opremanja bolnica u više crnogorskih gradova, medicinskom opremom i uređajima, zatim grantove u oblastima obrazovanja i unapređenja zaštite životne sredine, i naročito projekte koji se tiču ugroženih kategorija stanovništva i djece.

"Milić je izrazio uvjerenje da će se ekonomska i robna razmjena sa Japanom razvijati, jer kako je i sam ambasador Masafumi istakao, tržišta našeg regiona su interesantna za japanske kompanije, japansku privredu i turiste", naveli su iz SNP-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније