Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 04. 2013. 15:05 >> 15:10
39

SUSRET SA OEBS-om

Krivokapić: Državni organi da otklone eventualne prigovore

Državni organi, u okviru svojih ovlašćenja moraju otkloniti eventualne prigovore i primjedbe na demokratičnost održanih predsjedničkih izbora, zajednička je ocjena predsjednika Skupštine Crne Gore Ranka Krivokapića i predsjednika Parlamentarne skupštine OEBS-a, Volfganga Grosrucka.

 

Krivokapić se, kako je saopšteno iz njegovog kabineta,  zahvalio  misiji OEBS-a na podršci koju u kontinuitetu pruža Crnoj Gori u unaprijeđenju svih elemenata od kojih zavisi demokratski i fer izborni proces.

"Podrška koju OEBS pruža ukupnim reformskim procesima u Crnoj Gori je od velikog značaja za dalju demokratizaciju naše države“, ocijenio je Krivokapić.  

Krivokapić je rekao da je efikasan i profesionalan rad svih institucija nadležnih za sprovođenje izbora od krucijalne važnosti za jačanje povjerenja građana u izborni proces. 

Пратите нас на

Коментари39

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније