Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 03. 2015. 08:02 >> 08:04
4

SLOVENCI SAOPŠTILI

Nema prepreka za Mugošu

Ministarstvo vanjskih poslova Slovenije saopštilo je da je postupak imenovanja Miomira Mugoše za ambasadora Crne Gore u Sloveniji okončan i da nema više nikakvih provjera.

Odgovarajući na pitanje Dnevnih novina da li je tačno da Ljubljana preispituje davanje agremana bivšem gradonačelniku Podgorice, iz Kabineta slovenačkog ministra vanjskih poslova Karla Erjaveca je saopšteno da je postupak za Republiku Sloveniju u potpunosti okončan.

Pojedini crnogorski mediji su nedavno objavili da je Erjavec kazao je da će to ministarstvo još jednom razmotriti zahtjev Crne Gore da Miomir Mugoša bude ambasador u Sloveniji.

Ta zemlja je 4. februara dala ambasadorski agreman nekadašnjem podgoričkom gradonačelniku, 15 dana prije nego što je o njegovoj kandidaturi glasano u Skupštini Crne Gore. Saglasnost za imenovanje crnogorskog ambasadora saopštena verbalnom notom ambasadi Crne Gore u Ljubljani.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније