Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 03. 2015. 08:05 >> 08:16
1

DAMJANOVIĆ PORUČIO

SNP da bude centar okupljanja opozicije

Objedivanje svih istinskih opozicionih partija koje se zalažu za političke promjene u Crnoj Gori, mogao bi da bude scenario koji bi Demokratsku partiju socijalista poslao u opoziciju, ocijenio je šef poslaničkog kluba Socijalističke narodne partije (SNP) Aleksandar Damjanović.

 

On je u intervjuu Pobjedi rekao da bi SNP trebala da bude ta koja bi ozbiljnom političkom ponudom dovela za politički sto sve koji žele da se u Crnoj Gori stvari mijenjaju nabolje.

Damjanović je ocijenio da je odlaskom jednog broja uglavnom funkcionera partije napravljena trenutna šteta SNP-u.

"Učinio sam sve da pojedine, sada već bivše partijske drugove, ubijedim da su program partije, ideja, principi, žrtve, obični članovi koji su opstali i ostali, iako im je bilo mnogo teže nego funkcionerima, kao i sve što je SNP značio i znači u Crnoj Gori, važnije od nezadovoljstva kongresnim procedurama i rezultatom", rekao je Damjanović.

On je kazao da nažalost, nije bilo sluha za njegovu argumentaciju.

"Naravno, apsolutno sam ubijeđen da će SNP brzo vratiti snagu koja joj objektivno pripada na političkoj mapi Crne Gore, I to ne samo u kadrovskom I idejnom smislu, već i u suštinskom uticanju na buduća politička dešavanja u državi i, nadam se, ključnom uticanju na političke promjene koje su neminovne", kazao je Damjanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније