Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 03. 2015. 21:07 >> 21:14
4

CETINJSKI ODBOR

SDP da djeluje nezavisno

Socijaldemokratska partija treba da djeluje nezavisno u odnosu na sve političke partije i aktere, vođena sopstvenim viđenjem društvenih problema i načina njihovog rješavanja, saopšteno je iz cetinjskog odbora SDP-a.

Takvu odluku jednoglasno je donijela opštinska Konvencija SDP Cetinje za izbor delegata i kandidata za Osmi Kongres SDP.

“Vođeni potrebom da partija uđe stabilna i snažna u važnu predizbornu godinu, politički i organizaciono pripremljena za potreban i izvjestan samostalan nastup, smatramo da SDP treba da djeluje nezavisno u odnosu na sve političke partije i aktere, vođena sopstvenim viđenjem društvenih problema i načina njihovog rješavanja”, odluka je cetinjskog SDP-a.

Kažu da je taj način političkog djelovanja i nastupanja dominantan na opštinskom nivou, a kako dodaju treba da bude preovlađujući i na državnom nivou.

“Na ovaj način će SDP biti vođena u skladu sa interesom članstva i glasača Socijaldemokratske partije u cjelini, kako bi u narednom periodu u potpunosti ispunili svoja programska opredjeljenja”, navodi se u saopštenju.

Pedeset delegata Konvencije je izabralo 14 predstavnika OO SDP Cetinje za Osmi Kongres, a za kandidate za Glavni odbor SDP su predloženi Ivan Gazivoda, Nikola Đurašković i Olivera Mace Martinović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније