Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

31. 03. 2015. 19:08 >> 19:11
5

OČEKIVANO

Danilović uz Lekića u Demosu

Doskorašnji funkcioner Nove srpske demokratije Goran Danilović izjavio je u Bijelom Polju da će preći u Demos, koji je osnovao bivši lider DF-a Miodrag Lekić. Inače, danas je 15 pristalica Demokratskog fronta iz Bijelog Polja pristupilo Demosu.

 

Danilović je kazao i da će, sa Lekićem i bivšim poslanikom DF-a Zoranom Miljanićem, pokušati da formira poseban poslanički klub u Skupštini Crne Gore.

Danilović je rekao da je jutros razgovarao sa Lekićem i upoznao se sa završnom verzijom Statuta i programa Demosa. Kako kaže, shvatio je da postulati i osnove nekadašnjeg DF-a ostaju, u suštini, zacrtani ciljevi Demosa.

Danilović je, zajedno sa predsjednikom Demokratske stranke jedinstva Radovanom Asanovićem i bivšim poslanikom DF-a Zoranom Miljanićem, potpisao zahtjev da im se odobri formiranje posebnog kluba poslanika.

Demokratska stranka jedinstva nastupaće zajedno sa Demosom.

I dosadašnji član Opštinskog odbora DF-a u Bijelom Polju, Predrag Terzić, od danas je član Demosa. 

"U Demosu sam zato što vjerujem u tu ideju, vjerujem u demokratiju, vjerujem u narod, u toleranciju, u mir, vjerujem da će Demos biti konkretna partija, da će uraditi nešto od sjevera Crne Gore", rekao je on.

Terzić smatra da ideje DF-a nijesu dovoljno realizovane i očekuje da će nova partija Miodraga Lekića "učiniti da što manje omladine ide sa sjevera, a da stari ostanu da žive u najljepšem dijelu naše države".

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније