Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 04. 2015. 08:13 >> 08:06
2

POBJEDA SAZNAJE

Ko će sa Danilovićem u Demos?

Bivši zamjenik predsjednika Nove srpske demokratije Goran Danilović mogao bi da odvede najmanje četvrtinu Glavnog odbora svoje bivše stranke, saznaje Pobjeda.

On je prije dva dana podnio ostavku na sve funkcije u Novoj i najavio da prelazi u Demos, novu političku stranku Miodraga Lekića, gdje će mu se pridružiti poslanici Zoran Miljanić i Radovan Asanović.

"Od istaknutih članova GO NOVE, sa Danilovićem će u Demos iz Podgorice preći bivši šef odborničkog kluba Goran Radonjić, predsjednik mladih Boris Pejović, odbornica Branka Bešović kao i funkcioneri GO iz Podgorice Slaven Kraljević, Dragan Mitrović i Rajko Stevanović. Uz Slavišu Čurovića i Maju Vučelić, u pitanju će biti respektabilan odbornički klub u Skupštini Glavnog grada od pet odbornika", piše Pobjeda.

Izvor tog lista blizak Daniloviću kazao je da je realno da tridesetak članova GO NOVE pređe u Demos.

Pored Podgorice, Danilović računa i na članove Glavnog odbora iz Bara i Pljevalja, gdje bi trebalo da bude njegovo uporište, zbog Milana Lekića za koga se smatra da je odan bivšem zamjeniku predsjednika Nove.

"Milan Lekić se nalazi pred dilemom, ali očekujemo njegov prelazak u Danilovićev tabor", rekao je izvor lista. Na glasanju na sjednici GO troje članova iz Bara je podržalo Danilovića: Aleksandar Rakočević, Savo Vujošević i Ranka Šljivančanin.

Bivši zamjenik predsjednika Nove računa i na odbore u Baru i Bijelom Polju, gdje ga je podržao član GO Predrag Terzić kao i 15 članova iz tog grada. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније