Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 04. 2015. 18:34 >> 18:28
3

NOVA:

Bulajić u Predsjedništvu Fronta

Predsjedništvo Nove srpske demokratije (NOVA) odlučilo je da njen potpredsjednik, Strahinja Bulajić, bude novi član predsjedništva Demokratskog fronta (DF).

Kako je saopšteno ageniji MINA, na današnjoj sjednici predsjedništvo Nove je odlučilo da predsjedništvu DF-a predloži Milutina Đukanovića za šefa Kluba poslanika Fronta.

Predsjedništvo Nove je predložilo predsjedništvu Fronta da Slaven Radunović u ime opozicije bude predstavnik crnogorskog parlamenta u Skupštini OEBS.

“Predsjedništvo Nove srpske demokratije odlučilo je da novi član predsjedništva DF bude potpredsjednik NOVE dr Strahinja Bulajić”, rekli su iz Nove.

Predsjedništvo te stranke raspravljalo je o aktivnostima stranke u narednom periodu.

Najavljeno je da će Predsjedništvo narednih dana obići opštinske odbore Nove i upoznati ih sa odlukama Glavnog odbora i smjernicama za dalje vođenje politike stranke.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније