Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 04. 2015. 08:16   >>  08:12

RAZMATRA SE

DF vraća Stanića u klub?

Demokratski front ozbiljno razmatra mogućnost da pozove Pokret za Pljevlja Novice Stanića da se pridruži tom najvećem opozicionom savezu, saznaje Pobjeda.

 

Stanić je Novu srpsku demokratiju i DF napustio nakon sukoba sa bivšim šefom poslaničkog kluba Goranom Danilovićem u februaru prošle godine. Stanić je nakon napuštanja DF-a osnovao svoju političku stranku- Pokret za Pljevlja. Na lokalnim izborima u Pljevljima učestvovao je u koaliciji sa SNP-om.

Stanić je trenutno nezavisni poslanik u Skupštini Crne Gore i nalazi se u klubu nezavisnih poslanika Dritana Abazovića. Stanić u izjavi za Pobjedu nije potvrdio ni demantovao prelazak u DF, navodeći da nije bilo zvaničnih ponuda od strane tog saveza.

“I ja sam čuo tu priču po kuloarima, ali dok ne bude zvanične ponude ne mogu ništa da komentarišem”, rekao je Stanić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније