Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 04. 2015. 12:37 >> 12:37
1

ZVANIČNI PODACI

Vozni park partija vrijedi 139.000 €

Demokratska partija socijalista (DPS) prijavila je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) nepokretnu imovinu u vrijednosti od preko milion eura.

 

U Godišnjim izvještajima o prihodima, imovini i rashodima političkih partija DPS je naveo da ima zemljište u Podgorici, u Beogradskoj ulici, kao i četiri poslovna prostora u Bijelom Polju, Beranama, Danilovgradu i Andrijevici.

Socijalistička narodna partija (SNP) je prijavila nepokretnu imovinu u vrijednosti od oko 58 hiljada eura. To su dva poslovna objekta u Podgorici, u ulici Vaka Đurovića i u Andrijevici.

Takođe, Socijaldemokratska partija (SDP) je prijavila dva poslovna prostora u Podgorici i Rožajama čija je vrijednost oko 150 hiljada eura, prenosi Portal CDT-a.

Kada je u pitanju pokretna imovina, DPS je prijavio 31 automobil čija je vrijednost oko 22 hiljade eura.

Nova srpska demokratija je prijavila sedam automobila u vrijednosti od 61 hiljadu eura, od čega su četiri automobila kupljena prošle godine.

SDP je prijavio pet automobila vrijednosti od oko 15 hiljada eura, a SNP 15 automobila vrijednosti oko 32 hiljade eura.

Dva automobila prijavio je i Pokret za promjene navodeći da je njihova vrijednost skoro devet hiljada eura, dok su Bošnjačka stranka i grupa građana Milan Knežević prijavile po jedan automobil.

U izvještaju grupe građana Milan Knežević se navodi da 6.240 eura prihoduje od davanja u zakup poslovnih prostora pravnim licima u Kotoru i Danilovgradu, iako u istom dokumentu nijesu naveli da posjeduju nepokretnosti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније