Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 04. 2013. 12:14 >> 12:14
6

LEKIĆ POBJEDNIK

Vučinić: Niko nema pravo da ćuti

Miodrag Lekić pobjednik je predsjedničkih izbora, a demokratska i evropska Crna Gora se mora braniti i niko nema pravo da ćuti, poručio je poslanik Demokrtaskog fronta Janko Vučinić.

“Predsjednički izbori i ova situacija poslije, nijesu samo  političko pitanje. To je prvenstveno građansko pitanje, jednako studensko koliko i sindikalno, jednako radničko koliko i pitanje seljaka, jedanko penzionersko koliko i pitanje invalida”, naveo je Vučinić u izjavi za medije.

On navodi da niko nema prava da ćuti i da, kako kaže, zabija glavu u pijesak.

“Ovo pitanje svih nas koji moramo zajednički riješiti i gdje moramo pobijediti. Istina je da je na predsjedničkim izborima pobijedio Miodrag Lekić, istina je da je pobijedio narod, istina je da  tu narodnu izbornu volju nasilnici hoće da prekroje i da pokradu i zato im se konačno  mora stati na put i nek osjete već jednom snagu i moć naroda i neka osjete snagu i moć istine, koja se mora braniti”, poručio je Vučinić.                                  

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније