Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 04. 2015. 08:07 >> 08:07
4

SIGURAN

Milić: SNP je nesalomiv

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić tvrdi da nijesu uspjeli pokušaji pojedinih snaga da unište njegovu stranku, jer je SNP bio i previše jak.

 

Navodeći  da će na sjutrašnjoj sjednici Glavnog odbora SNP-a predložiti saradnike koji će zauzeti upražnjena funkcionerska mjesta u toj partiji, Milić je, govoreći o usitnjavanje opozicije, rekao da svako ima pravo na svoj izbor i način borbe za svoje mjesto na političkoj sceni.

"Međutim, mišljenja sam da usitnjavanje opozicije ide naruku jedino aktuelnoj vlasti i nikako ne može biti model pobjede nad režimom. S druge strane, potresi u vladajućoj koaliciji su i dosad postojali, ali ne treba zaboraviti da, uprkos svim navodnim nesuglasicama između DPS i SDP, te dvije grupacije i dalje opstaju zajedno“, rekao je Milić za Vikend novine. 

Komentarišući sve češće napade i kritike na račun SNP-a od novoformiranih partija i lidera, Milić je naglasio da su mnogi pokušali da unište SNP, da ga podijele i nanesu im štetu. No, porućuje da su previše jaki i da su njihov potpis njihove riječi i djela.

"I oni su garancija da smo nesalomivi! SNP ne postoji zbog bilo kog pojedinca, već zbog svih onih ljudi koji se nikada nijesu kolebali, koji su bili i ostali dosljedni ideji koja nas je sve okupila davne 1997. godine. Takođe je jedna te ista grupa ljudi, bliska dijelu vlasti, liderima organizovanog kriminala i njihovim potčinjenima u ANB-u, pokušala da napravi štetu SNP-u podmetanjem neistina o meni i mojoj porodici", objasnio je Milić.

On navodi da poziv u Moskvu da prisustvuje Vojnoj paradi 9. maja, doživljava kao obavezu poštovanja porodične i partijske antifašističke vertikale, a naročito zbog vječnog sjećanja na tekovine NOB-a. 

„Napominjem, gdje god sam bio pozvan, ne samo u Rusiju, već i u Kinu, Ameriku, Njemačku itd., nijesam bio pozvan samo kao Srđan Milić, već zato što sam predsjednik jedne časne i poštene partije, koja sve što radi u interesu svoje države i svog naroda. Dakle, na svim tim adresama, branio sam autentične stavove naše partije“, naglasio je on. 

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније