Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 04. 2015. 13:06 >> 13:38
6

USKORO DRUGI GRADOVI

Cdu osnovao odbor na Cetinju

Crnogorska demokratska unija (Cdu) formirala je juče opštinski partijski odbor Prijestonice Cetinje. Predsjedništvo Cdu je razmatralo aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori, kao i planove za političko djelovanje Cdu u periodu do narednih izbora za Parlament Crne Gore.

 

"Predsjedništvo Cdu je donijelo odluku o formiranju opštinskih odbora u Podgorici, Nikšiću, Kotoru, Baru, Mojkovcu i Pljevljima, gdje su već obavljene sve pripremne radnje, a što će biti učinjeno do kraja maja – u susret obilježavanju prve godišnjice od osnivanja Crnogorske demokratske unije", saopšteno je iz te partije.

Predsjedništvo je takođe podržalo najavu formiranja Foruma mladih Cdu, kao i Centra za liberalne studije (CeLS), nevladine organizacije koja će djelovati pri Cdu. U tom smislu, potvrđena je posjeta i delegacije fondacije Fridrih Nauman, koja je planirana za kraj ovog mjeseca. 

"Za predsjednika Opštinskog odbora Cdu Cetinje izabran je poznati cetinjski advokat Borislav Bobo Radović. Zahvaljujući na izboru, Bobo Radović je istakao važnost koji Cetinje - i u političkom, i u simboličkom smislu - ima za Crnogorsku demokratsku uniju, kao stranku liberalno-demokratske tradicije i orijentacije, i najavio aktivnosti koje će Cdu u narednom periodu posvetiti našoj prijestonici", naveli su iz Cdu-a.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније