Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 04. 2015. 13:23 >> 13:16
2

KLIZIŠTE U DONJEM BESNIKU

Murić: I Rožaje je u Crnoj Gori

Predsjednik Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore Rožaje Samir Murić pozvao je vlast da preuzmu konkretne aktivnosti u saniranju klizišta u Donjem Besniku gdje su ugrožene kuće mještana.

“Klizištem u Donjem Besniku ugrožene su kuće mještana, te stoga pozivamo vlast da se konačno uozbilji i umjesto populističke priče i neutemljenih obećanja, preuzme konkretne aktivnosti u saniranju ovog problema”, navodi se u saopštenju.

Murić podsjeća da je zbog klizišta, koje je aktivno od početka godine, oštećen magistralni put, te je mještanima, već duže od četiri mjeseca, onemugućen prilaz kućama.

“I pored ukazivanja nadležnim institucijama, ovaj problem je ostao poznat samo mještanima Donjeg Besnika, jer vlast se očigledno vodi logikom da je brza reakcija potrebnija putnom pravcu Podgorica-Cetinje, a Rožaja i Besnika kad i ako se ‘sete’”, dodaje se u saopštenju.

Murić upozorava da lokalni mještani koji rade u gradu, svojim autima, ne mogu stići do posla i dodaje da pored toga u Donjem Besniku živi značajan broj starijih osoba koji su lošeg zdrastvenog stanja i kojima je put do bolnice faktički onemogućen.

“Pozivamo vlast da shvati ozbiljnost svoje uloge, a time i ovog problema, i preduzme sve neophodne mjere kako bi se zaštitio postojeći put, koji je usljed klizišta uništen i neprohodan, a građanima i mještnima obezbjedio siguran i nesmetan pristup njihovim kućama”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније