Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 04. 2015. 17:32 >> 17:25

FORUM MLADIH SDP

Podržali peticiju ''Čarliju za stan''

Forum mladih Socijalističke narodne partije (SDP) iz Bara podržao je potpisivanje on-line peticije upućene predsjedniku Opštine Zoranu Srzentiću, kojom se traži da se invalidu, sportisti i pjesniku Božidaru Nikoliću Čarliju riješi stambeno pitanje.

Peticija je pokrenuta na društvenim mrežama, a juče i danas je organizovano i javno potpisivanje peticije na gradskom trgu.

U peticiji se navodi da ’’uprkos izvanrednim sportskim rezultatima na crnogorskom, jugoslovenskom i paraolimpijskom nivou, kao osoba sa invaliditetom, Čarli nema riješeno stambeno pitanje, jer opštinske vlasti nijesu imale razumijevanje da se dodijeli stan kakav zaslužuju sportisti i osobe kakav je on”.

Nikolić  trenutno živi u baraci, a oko njenog renoviranja su mu pomagali humani Barani.

Iz FOM-a su istakli da se ne smiju zaborvaiti sportisti koji su dali nemjerljiv doprinos u reprezentovanju Crne Gore na bitnim sportskim događajima, ostvarujući pri tom odlične rezultate.

"Na ovaj način želimo da se zahvalimo Čarliju na onome što je uradio. Život nije samo borba za medalje, već i za prijatelje, izborimo se svi zajedno za Čarlija", poručili su iz FOM-a. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније