Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 04. 2013. 16:50 >> 19:12
4

DOBRILO DEDEJIĆ

SL: Danilović da saopšti rezultate

Predsjednik Srpske liste Dobrilo Dedeić pozvao je Gorana Danilovića, šefa Izbornog štaba Miodraga Lekića, da konačno i precizno obavijesti javnost koliko je Lekić dobio glasova na izborima, shodno zapisnicima koje posjeduje -154.290, koliko mu priznaje DIK, ili je u pitanju više glasova?

 

„Vrijeme je da saopšti da li se presabrao oko preostala tri procenta koji ,"vise" od nedjelje uveče", navodi se u Dedeićevom saopštenju.

Dedeić je naveo da bi time bila demistifikovana Danilovićeva uloga u postizbornom periodu, jer se, kako se navodi u saopštenju " u njega najviše sumnja da je prodao pobjedu DPS-u, s obzirom da je on, a ne neko drugi, u nedjelju uveče proglasio trijumf“.

Prema njegovim riječima, da je Danilović zaista odradio svoj posao kao opozicionar, onda bi se javnost danas pripremala za Lekićevu inauguraciju.

Dedeić je podsjetio da je Danilović , nakon rascjepa u DPS-u 1997. godine, imao člansku kartu pod rednim brojem 36 partije Mila Đukanovića u Kolašinu.

„Nego, ima šansu da se ispravi i da sruši vlast Mila Đukanovića sa ulice. Obećao je, može da se iskupi. Sve oči su uprte u njega“, zaključio je Dobrilo Dedeić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније