Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 05. 2015. 08:05   >>  09:05 5

DANILOVIĆ SAOPŠTIO

"Pružamo ruku opoziciji"

Funkcioner Demosa Goran Danilović poručio je da vjeruje da će drugi opozicioni subjekti kontaktirati s njima kada budu spremni protesti ukoliko im njihova pomoć bude neophodna.

Danilović je za Dan rekao da smatra da je pravi put da opozicija pokrene pitanje nepovjerenja Vladi i poručuje da bez primjene Zakona o izboru odbornika i poslanika Skupština i trajanje u njoj postaju besmisleni.

Na pitanje što je prioritet njihovog djelovanja, on je rekao da rade tiho i naporno, te da stvaraju reprezentativan tim.

"Opoziciji pružamo ruku dostojanstvene saradnje. Ignorišemo sitne smicalice i prolaznosti, podmetanja nogu i slično. To nije politika nas interesuje suština", rekao je Danilović.

On je rekao da Demos ima svoju adresu, predsjednika i relevantnu snagu.

"Poštujemo pravila. Kada mi budemo imali svoje akcije za koje je neophodna podrška drugih, tražićermo je u konkretnoj i korektnoj komunikaciji, koja priliči budućoj vlasti", rekao je Danilović.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније