Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 05. 2015. 08:25 >> 09:17
10

ULCINJSKI SDP

Brajović garant stabilnih odnosa u CG

Predsjednik ulcinjskog SDP-a Selim Rasulbegović ocijenio je da je kandidat za novog lidera SDP-a Ivan Brajović jedini kandidat "koji garantuje dobre i stabilne odnose u partiji, ali i u Crnoj Gori".

Ocjenjujući da je Brajović jedan od najistaknutijih članova SDP-a od svog osnivanja, Rasulbegović je rekao da kandidata za novog lidera stranke karakterišu osobine "nepokolebljivog borca za ostvarivanje programskih ciljeva SDP-a".

"Ivan Brajović je jedini kandidat koji garantuje dobre i stabilne odnose u partiji, ali i u Crnoj Gori, budući da kao predsjednik SDP-a neće zbog lične promocije ili prikupljanja jeftinih političkih poena, biti sklon neprikladnom političkom avanturizmu bilo koje vrste, koji može ugroziti vitalne nacionalne interese Crne Gore i svih njenih građana", rekao je Rasulbegović za Potal RTCG.

Te osobine, navodi on, kao i spremnost da partiju "koja u posljednje vrijeme gubi prepoznatljivost" dovede na nivo postojanog političkog subjekta, kandiduju Brajovića za novog predsjednika partije.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније