Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 05. 2015. 14:44 >> 14:35

ZA LIDERA POZITIVNE

Cetinje i Ulcinj uz Pajovića

Opštinski odbori Pozitivne Crne Gore Cetinje i Ulcinj predložili su Darka Pajovića za predsjednika stranke na predstojećem stranačkom Kongresu.

"Član Glavnog odbora po funkciji ispred cetinjskog odbora će biti Petar Pero Borozan, dok su ostali kandidati za Glavni odbor Zorica Martinović, Dragan Mrvaljević, Mihailo Babović, Marija Martinović i Božidar Martinović. Ispred OO Ulcinj za članove Glavnog odbora predloženi su Fuad Lamežević i Nikola Batrićević", saopšteno je iz Pozitivne Crne Gore.


Odbor Cetinja donio je odluku o izboru 61 člana na Kongresu, dok je ulcinjski izabrao deset. Liste kandidata će do kraja mjeseca, kada se i završava kandidacioni proces, biti i formalno potvrđene.

Podsjećamo da će Kongres Pozitivne biti održan 7. juna u Podgorici i da će brojati 501 člana.

Na sjednici OO Cetinje, predsjednik Odbora Petar Borozan kazao je da je stranka zaokružila infrastrukturu u gradskom području, a da se u seoskom krenulo sa formiranjem mjesnih odbora i dodatnim snaženjem infrastrukture. Borozan je istako da će cetinjski odbor , kroz rad odbornika u parlamentu insistirati na važnosti komunalne infrastrukture, s posebnim akcentom na Ponor, koji je ne samo crna tačka Cetinja, već čitave Crne Gore.

On je naglasio da će Pozitivna ponuditi program konkretnih i hitnih mjera koje će ponovno pokrenuti i modernizovati privredu Cetinja, omogućiti otvaranje novih radnih mjesta i ubrzati ekonomski razvoj opštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније