Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 05. 2015. 20:31 >> 20:23

ZA PREDSJEDNIKA PCG

Kotorski i plavski odbori predložili Pajovića

Opštinski odbori Pozitivne Crne Gore Kotor i Plav predložili su Darka Pajovića za predsjednika stranke na predstojećem Kongresu.

Članica Glavnog odbora, po funkciji, ispred kotorskog odbora biće Biljana Ćetković, dok je drugi kandidat za Glavni odbor Ranko Proroković. Ispred OO Plav član Glavnog odbora po funkciji je Mehmed Markišić.

Odbori Kotora i Plava su donijeli odluku i o izboru  delegata za predstojeći Kongres, koji će i formalno biti potvrđeni posljednjeg dana maja, do kada i traje kandidacioni proces.

Kongres Pozitivne biće održan 7. juna u Podgorici, a na  kongresu će biti 501 član.

Na sjednici OO Kotor, predsjednica Biljana Ćetković je kazala da Pozitivna trenutno radi na formiranju preostalih mjesnih odbora kako bi početkom jeseni bila zaokružena stranačka infrastruktura u tom gradu.

Predsjednik Odbora u Plavu, Mehmed Markišić je naglasio da će stranka ponuditi program konkretnih ekonomskih mjera i rješenja, kojima će se omogućiti otvaranje novih radnih mjesta, oporavak privrede i turizma, kako bi se zaustavilo plansko iseljavanje stanovništva sa sjevera Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније